Johtotietoutta

FLRY johtimet

Valikoimiin olen valinnut kaapelin, joka on FLRY-B tyyppiä. Tässä artikkelissa avaan hiukan, mistä tämä kirjainyhdistelmä muodostuu. Kirjainyhdistelmän olen aivan omatoimisesti kääntänyt englannista, joten siinä voi esiintyä pientä käännöskankeutta. Kyseessä siis on autoteollisuuden käyttämä matalan jännitteen kaapeli (FL), jossa on ohennettu eriste (R). Eriste on PVC-muovia(Y). Johdin on ”epäsäännöllinen” (B)

Lisää koodeista. :

KoodiSelitysHuomioita
FLAutomotive low voltage cable
RReduced thickness of insulation1,5 mm2 = kokonaishalkaisija 2,2 – 2,4 mm
UUltra thin wall1,5 mm2 = kokonaishalkaisija 1,8 – 2,2 mm
YPVC
WHeat-resistantLämmön kesto 125 astetta (ilman W-kirjainta, 105 astetta)
AWith regularly stranded conductor
BWith irregularly stranded conductor
Esimerkkejä:
FLYOhentamaton eriste1,5 mm2 = 2,7 – 3,0 mm halkaisija
FLYYHigh current capacity1,5 mm2 = 3,7 – 4,1 mm halkaisija
FLYW-AAutomotive low voltage cable with reduced thickness of insulation which is made of heat-resistant PVC. Cable has regularly stranded conductor.
FLYW-BAutomotive low voltage cable with reduced thickness of insulation which is made of heat-resistant PVC. Cable has irregularly stranded conductor.Vastaava kuin valikoimissa, mutta paremmalla lämmön kestolla.

Tästä löydät data sheet:n kaapelille, joka selventää mittoja yms.

Huomioithan, että saan myös muita kokoja myyntiin sovittaessa ja täysinä rullina voin laskea ’spottihinnan’ kuljetuksineen. Ilmaise kiinnostuksesi sähköpostilla info@kpd-parts.fi tai yhteydenotto-lomakkeen kautta https://www.kpd-parts.fi/yhteydenotto/