Tilaus- ja toimitusehdot

Nämä tilaus- ja toimitusehdot koskevat KPD Parts -verkkokauppaa. Tilatessaan tuotteita käyttäjä sitoutuu näihin ehtoihin.

KPD Parts -verkkokauppa noudattaa Kilpailu- ja kuluttajaviraston antamaa ohjeistusta etämyynnistä. Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivut löydät osoitteesta: https://www.kkv.fi/

Asiointi verkkokaupassa

Voit tehdä ostoksia verkkokaupassa mikäli olet yli 18-vuotias.

Tehtyäsi tilauksen ja hyväksyttyäsi tilaus- ja toimitusehdot, saat sitovan tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. KPD Parts pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Tilaaja on itse vastuussa oman tilinsä salasanasta ja sen huolellisesta säilyttämisestä. Tilaaja sitoutuu antamaan tilauksen yhteydessä oikeat tiedot.

Maksutavat

Maksutapoina toimivat tilisiirto, MobilePay, Visa ja Mastercard sekä suomalaisten pankkien verkkomaksut.

Maksamisesta ohjeistetaan tilauksen edetessä maksuvaiheeseen. Mikäli kohtaat ongelmia maksamisessa, ota yhteys yhteydenottolomakkeella.

Hinnat ja toimitus

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimituskulut ovat Suomen alueella kiinteästi 6 € / tilaus. Toimitus on pääsääntöisesti tilaajan antaman osoitteen lähistöllä sijaitsevaan noutopaikkaan. Pakkauksen ollessa alle 3 cm paksu, tilaus saatetaan toimittaa suoraan annettuun osoitteeseen.

Toimitusaika

KPD Parts käsittelee saapuneet tilaukset viimeistään kahden työpäivän kuluessa.

Mikäli tuote ei saavu kohtuullisessa aikataulussa eikä KPD Parts ole ottanut yhteyttä tilaajaan, ota yhteys yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse: info@kpd-parts.fi

Reklamaatiot

Mikäli tuotteessa on reklamoitavaa, ota yhteys yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse info@kpd-parts.fi

Takuu

KPD Parts vastaa tavaran virheestä kuluttajansuojalain 5 luvun säännösten perusteella.

  1. Takuu koskee tuotteessa takuuaikana ilmeneviä aine- ja valmistusvirheitä. Takuuaika on pääsääntöisesti 6 kk ellei muuta ilmene tuotekohtaisista ehdoista.
  2. Takuun voimassaoloaikana KPD Parts sitoutuu valintansa mukaan korjaamaan, vaihtamaan tai hyvittämään tuotteet, mikäli tarkastuksessa todetaan tuotteen käyttökelpoisuutta oleellisesti heikentäviä valmistus- tai ainevirheitä. Tuotteen tai osan vaihtaminen uuteen takuun voimassaoloaikana ei pidennä alkuperäistä takuuaikaa. Korjauksesta vastaa KPD Parts. KPD Parts ei hyvitä ostajan itse korjauttamien tuotteiden kustannuksia.
  3. Takuun perusteella ei korvata vikoja, jotka ovat syntyneet:
  • normaalista kulumisesta
  • huollon laiminlyönnin seurauksena
  • virheellisestä asennuksesta
  • virheellisestä ja huolimattomasta käytöstä
  • valmistajan suositusten vastaisesta käytöstä
  • vesivauriosta tai väärästä säilytyksestä
  • muista ulkopuolisista tuotteeseen vahingollisesti vaikuttavista tekijöistä

Tilauksen peruuttaminen ja palautus

Tilauksen voi peruuttaa, jos tuotetta ei ole vielä toimitettu. Tilauksen peruuttaminen käy joko yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse: info@kpd-parts.fi

Tilaajalla on oikeus perua (eli palauttaa) jo toimitetut tuotteet 14 vuorokauden kuluessa ostotapahtumasta. 14 päivän peruuttamisaika lasketaan tilatun tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta. Jos tilaaja peruuttaa kaupan, tavara on palautettava viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Tilaajan vastuulla on tarvittaessa näyttää toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla.

Tilaajan on pidettävä vastaanottamaansa tavara olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä, jotta hänellä on oikeus peruuttamistilanteessa saada maksamansa summa kokonaan takaisin.

Jos tilaaja ottaa tavaran käyttöönsä, hän vastaa tavaran arvon alenemisesta.

Jos tavara on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt, KPD Parts:lla on oikeus periä tavaran arvon alenemista vastaava summa.
Jos tavara on muuttunut käyttämisen vuoksi myyntikelvottomaksi, KPD Parts voi kieltäytyä kokonaan palauttamasta kuluttajan maksamaa summaa.

Palautuskuluista vastaa ostaja. Ennen lähetystä, ota yhteys yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse: info@kpd-parts.fi. Lähetä palautettava tavara takaisin vasta saatuasi ohjeet palautuksesta.

Ylivoimainen este

KPD Parts ei vastaa viivästyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole voinut kohtuudella ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Tällaiseksi ylivoimaiseksi esteeksi (force majeure) katsotaan mm. työtaistelutoimenpiteet, sodat, luonnonkatastrofit, viranomaisten väliintulot, häiriöt kuljetuksissa, alihankkijoilla, laitteissa, ohjelmistoissa, selaimessa tai verkkoyhteydessä.

Vastuut

KPD Parts ei vastaa välillisistä vahingoista, elleivät ne aiheudu tahallisesta rikkomuksesta tai törkeästä huolimattomuudesta.