Johtimet

Valikoimassa on vain korkealuokkaisia ajoneuvokäyttöön tarkoitettuja FLRY-B sähköjohtoa. Johtoa ovat saatavilla metreittäin tai 100 m keloissa.

Metreittäin tilaamasi johto toimitetaan aina yhtenä pätkänä. Verkkokaupassa esitetty hinta on yhden metrin hinta. Tilaa niin monta kappaletta kuin metrejä haluat. Yhtenäisen johdon maksimipituus on 100 m eli 1 kela. Kokonaisen kelan tilaamalla saat sen edullisemmin. HUOM! Kokonaisilla keloilla on 2-3 viikkoa toimitusaikaa.

FLRY on yksisydäminen ajoneuvokäyttöön tarkoitettu sähköjohto, jonka eriste on ohut PVC. Sitä käytetään autojen, moottoripyörien ja muiden moottoriajoneuvojen pienjänniteverkkojen johdotuksiin sovelluksissa, mukaan lukien käynnistys, lataus, valaistus, merkinanto ja kojelaudan piireissä.

PVC on hapon, öljyn ja polttoaineiden-kestävä. Lisäksi se on myös UV-kestävä. Kaikilla FLRY-A ja FLRY-B kaapeleilla on hyvä kylmäkestävyys. Niiden minimilämpötila on -40 C ja maksimilämpötila 105 C. Maksimilämpötilaa kaapelin tulee testissä kestää 3000 tuntia.

Lisää tietoa johtimista: https://www.kpd-parts.fi/johtotietoutta/

Näytetään kaikki 8 tulosta